Početna stranica Portala pravosuđa BiHOpćinski sud u Livnu

Uspostava i zamjena ZK za KO Čuklić, Bila, Kamešnica i Dobro

12.06.2020.

Na osnovu člana 63. i 67. Zakona o zemljišnim knjigama Federacije BiH („Službene novine Federacije BiH” broj: 19/03 i 54/04), Općinski sud u Livnu,

NAJAVLJUJE USPOSTAVU I ZAMJENU ZEMLJIŠNE KNJIGE ZA
KATASTARSKE OPĆINE ČUKLIĆ, BILA, KAMEŠNICA I DOBRO

Pozivaju se sve zainteresirane osobe koje polažu pravo na priznavanje vlasništva ili nekog drugog prava na nekretninama upisanim u katastarskim općinama ČUKLIĆ, BILA, KAMEŠNICA I DOBRO po novoj izmjeri da to svoje pravo prijave Općinskom sudu u LIVNU, Ured za zemljišnoknjižne poslove, u roku od 60 dana od dana objave ovog oglasa u Službenim novinama Federacije BiH, Službenom glasniku BiH, Dnevnom avazu, Večernjem listu i oglasnoj ploči suda, i to podneskom u dva primjerka, kao i da podnesu dokaze za to, u suprotnom njihovo pravo neće biti uzeto u obzir prilikom uspostave zemljišnoknjižnog uloška.

Svi upisi u novo uspostavljenu zemljišnu knjigu za katastarske općine Čuklić, Bila, Kamešnica i Dobro će se provoditi bez naplate sudskih pristojbi, jer sud ovaj postupak provodi po službenoj dužnosti.

Uvid u elektronski vođenu zemljišnu knjigu, te osobna predaja podnesaka sa dokumentacijom moguća je u uredu za zemljišnoknjižne poslove Općinskog suda u Livnu soba br.114, na adresi ul. Trg branitelja br. 1. svakim radnim danom od 11:00 do 13:00 sati.
Podneske je moguće dostaviti i putem pošte na adresu:
Općinski sud u Livnu,
ul. Trg branitelja br.1,
80101 Livno


Vijest je izvorno napisana na jeziku: Hrvatskom

Povratak na vrh

Prateće fotografije

Pisarnica suda u Livnu